Darbų pradžia

Šiandien atvažiavome į sklypą jau ne tik apsižiūrėti, bet ir darbuotis. Pradėjome lauko židinio pavėsinėje darbus. Tačiau apie tai kada vėliau parašysiu. Be statybinių darbų dar visokių džiaugsmų ir rūpesčių pilna. Štai kaip pražydo fantastiško grožio gėlytės. Tikros saulutės nykioj balandžio gamtoj.


 Na ir sena bėda su beržais. Tai yra su jų kelmais - po to, kai daugybę jaunų beržų iškirtom, iš jų kelmų vat tokie gigantiški ūgliai išdygo:


Ir taip visame parke. Paprašėme vieno kaimiečio kad iškirstų juos, nuodyti baisu - gali būti, kad visi beržai šaknų sistema susiję, kad nepakenktume paliktiem. Bandysime matyt pavasariais naikinti šiuos krūmokšnius, gal nuslops - kelmai vis tiek turėtų po kelių metų juk supūti...

Na ir fantastiška žinia - aš tikrai turiu elektrą! Šiandien pirmąkart ją teko įsijungti, iki šiol nebuvo išbandyta. Kaip puiku - nereikia tysti poros šimtų metrų laidų, bėgioti pas kaimynus prašyti kad įjungtų elektrą ir t.t. Elektros dėžutė kabo ant pamato virš vandens - gerai kad ne per žemai pakabinom :)


Lauko židinio darbai pradėti, tikiuosi, kad pavėsinę pavyks vasaros pradžiai užbaigti. Na bet viskas priklauso nuo orų ir kitų statybos darbų. Kol kas iki gegužės pirmosios laiko yra ir lauko židinio darbams...

Komentarai

Populiarūs įrašai