Turiu statybos leidimą!

Negaliu patikėti! Aš jau turiu statybos leidimą!!!
Į infostatybą projektas buvo įkeltas rugpjūčio 23 dieną. Archtektas primygtinai visų reikalavo, kad tuoj pat patvirtintų projektą. Tai jis galėjo padaryti, nes infostatyboje galima matyti kontaktus tų, kurie turi patvirtinti. Taigi to atkaklumo dėka aš per 16 darbo dienų gavau tą išsvajotąjį popieriuką :)

O popieriukas man labai svarbus, nes pamatų įrengimo darbai pradėti. Tiesa, aš juos pradėjau žinodama, kad projekto tvirtinimo eiga pajudėjo, antraip tikrai nesiryžčiau. Tačiau laukti kol sukaks visas terminas negaliu: ruduo - šlapias reikalas. Todėl gręžtinius polius įsirengėm šviečiant saulei, o ne pilant lietui ir siautėjant žvarbiems vakarų - šiaurės vėjams...brr..

Vakar architektas paskambino ir pasakė, kad galima judėti į Rinktinės gatvę ir gauti statybos leidimą pas tokį poną Vladimir Makarov, kabineto nr. 504. Tą šiandien anksti ryte ir padariau. 15 minučių intensyviai žiūrėjęs į monitorių, p. Makarov išrašė popieriuką, uždėjo anspauduką, pasirašė ir išdidžiai pareiškė, kad "nuo šios dienos mes (reik suprasti - savivaldybė) su jumis nepažįstami"... kaip kine kokiam ta frazė...ūūū...

Valio!!!

Ir su architektu jau susitikau - perduota didžiuuulė papkė su projektu - didelė ir stora, nes ten ne tik namo projektas, bet ir ūkinio pastato, pavėsinės ir pirties.

Tiesa, sumokėjau valstybei mokestį už leidimą - 250 Lt
Na ir architektui jau pervesti reikės pinigėlius už visų pastatų projektus. Rugsėjis - didžiausių išlaidų po sklypo pirkimo mėnuo :) Su architektu susitikau, pasirašėm perdavimo aktą ir žinoma padovanojau neblogo (na, čia mano manymu) vyno buteliuką :)

Darkart valio! :)

Komentarai

Populiarūs įrašai